Tietosuoja- ja evästeilmoitus

Tämä ilmoitus yhdessä sivustolla saatavilla olevien yleisten käyttöehtojen kanssa määrittelee perustan, jonka mukaisesti käsittelemme kaikkia keräämiämme tai antamiasi henkilötietoja. Luethan tämän ilmoituksen huolellisesti ymmärtääksesi henkilötietoihisi ja niiden käsittelyyn liittyviä näkökulmiamme ja käytäntöjämme. Käymällä sivustollamme hyväksyt ja annat suostumuksesi tämän käytännön mukaisiin menettelytapoihin.

 

Gaming Innovation Group p.l.c. on rekisterinpitäjä tiedoille, joita saamme sinusta tämän verkkosivuston kautta.

Gaming Innovation Group p.l.c. koostuu erilaisista oikeushenkilöistä, joiden tiedot löytyvät jäljempänä. Tämä tietosuojailmoitus julkaistaan Gaming Innovation Group p.l.c.:n puolesta, joten kun mainitsemme tässä tietosuojailmoituksessa "YRITYS", "me", "meidän" tai "meitä", viittaamme konsernin asiaankuuluvaan yritykseen, joka on vastuussa tietojesi käsittelystä tarjotakseen kyseessä olevan palvelun.

Gaming Innovation Group p.l.c.:n sisäiset yksiköt, jotka noudattavat tätä Tietosuojailmoitusta, sekä lyhyet kuvaukset henkilötietojen käsittelyn tarkoituksesta:

• MT SecureTrade Limited – operaattori, lisenssinhaltija.
• NV SecureTrade – operaattori, lisenssinhaltija.
• BettingCloud Limited – urheiluvedonlyöntituotteen tarjoaja.
• iGamingCloud Limited – tarjoaa operaattorin alustan ja tekniset palvelut.

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta, mukaan lukien pyyntösi harjoittaa laillisia oikeuksiasi, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa dataprotection@gig.com.

 

WHITE LABEL -SUHDE

Henkilötietoja säilytetään Gaming Innovation Group p.l.c.:n tietokannoissa ja -järjestelmissä, mutta tiedoksesi kerrotaan, että Sivustoa ylläpitää Chancehill.com jonka yritysrekisterinumero on C56545 ja sääntömääräinen kotipaikka on GIG Beach, Triq id-Dragunara, St. Julians STJ3148, Malta (jäljempänä “White Label”). White Label on verkkosivuston omistaja ja ylläpitäjä, joka hallitsee ja hallinnoi kaikkia front end -käyttöliittymään liittyviä asioita, sivuston sisältöä sekä kaikkia sivuston liiketoimintaan liittyviä markkinointi-/asiakkuudenhallintatoimintoja. White Label vastaa myös tätä sivustoa käyttävien pelaajien asiakaspalvelusta. White Label -sivusto edellyttää täten jatkuvaa ja täydellistä pääsyä Gaming Innovation Group p.l.c.:n keräämiin henkilötietoihin. Saat myös viestintää suoraan White Label -sivustolta, ja kaikki tässä myönnetyt Gaming Innovation Group p.l.c.:n käyttöoikeudet laajennetaan koskemaan myös White Label -sivustoa.

Kun White Label lähettää tai vastaanottaa Gaming Innovation Group p.l.c.:n järjestelmissä olevia tietoja sisäisesti tai niiden kautta, White Label on tällöin tietojenkäsittelijä ja Gaming Innovation Group p.l.c. on rekisterinpitäjä. Jos White Label kerää tietoja itsenäisesti, se on tällöin rekisterinpitäjä kyseisten keräämiensä ja käsittelemiensä henkilötietojen osalta. Tarkasta White Label -sivustojen tietosuojailmoitukset selvittääksesi, toimiiko White Label tietyissä tilanteissa tietojesi rekisterinpitäjänä.

 

TIEDOT, JOITA KERÄÄMME SINUSTA

Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietojasi:

Meille antamasi tiedot:
Nämä ovat tietoja sinusta, joita annat meille täyttämällä lomakkeita sivustollamme tai vastaamalla meille puhelimitse, sähköpostilla tai muulla tavalla. Ne sisältävät tietoja, joita annat, kun rekisteröidyt käyttämään sivustoamme, tilaat palvelumme, teet talletuksia, panostuksia tai kotiutuksia sivustollamme, osallistut chat-huoneisiin, hyväksyt sivustollamme saatavilla olevia bonuksia tai muita kampanjoita, jaat kanssamme tuntemisvelvollisuuteen liittyviä asiakirjoja, mukaan lukien varallisuuden lähde -kyselylomake ja sitä tukevat asiakirjat, ja kun ilmoitat ongelmasta tai teet meille valituksen. Meille antamasi tiedot voivat sisältää nimesi, käyttäjätunnuksesi, osoitteen, syntymäajan, asuinvaltion ja kansalaisuuden, henkilöllisyysnumeron, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, taloudellisia ja luottokorttitietoja, henkilökohtaisen kuvauksen, henkilöllisyystodistuksen, todisteen osoitteesta ja varoista sekä valokuvan.

Jos meidän on kerättävä henkilötietoja lain nojalla tai sopimusehtojemme mukaisesti, etkä anna näitä tietoja pyydettäessä, emme välttämättä pysty täyttämään nykyistä tai vireillä olevaa sopimustamme (esimerkiksi tarjota sinulle pelejä tai maksupalveluja). Tässä tapauksessa saatamme joutua sulkemaan tilisi.

Tiedot, joita keräämme sinusta sivustolla vieraillessasi:
Keräämme jokaisesta vierailustasi sivustollamme tai sivustomme käytöstäsi seuraavat tiedot automaattisesti:

• teknisiä tietoja, mukaan lukien tietokoneesi internet-yhteyden muodostamiseen käytettävä internet-protokollan (IP) osoite, kirjautumistietosi, selaintyyppi ja -versio, aikavyöhykeasetukset, selaimen laajennustyypit ja -versiot, käyttöjärjestelmä ja käyttöympäristö;

• vierailuasi koskevia tietoja, mukaan lukien koko URL-osoite, pelaamasi pelit, kunkin pelin kesto ja sivu sekä sivun vuorovaikutustiedot.

• Evästeistä saadut tiedot. Katso alta löytyvästä evästeilmoituksesta lisätietoja käytetyistä evästeistä ja miten evästeet voidaan poistaa käytöstä.

 

Muista lähteistä saamamme tiedot:
Nämä ovat tietoja, joita saamme sinusta, kun käytät mitä tahansa sivustojamme tai palveluitamme, joita ylläpitää Gaming Innovation Group p.l.c.:n sisäiset yksiköt tai Gaming Innovation Groupin eri yksiköt hallussa olevien lisenssiensä perusteella. Jos käytät useita Gaming Innovation Group p.l.c.:n ylläpitämien sivustojen tilejä, voimme koota tietoja sinusta jokaiselta sivustolta yhteen tietokantaan. Tällaiset tiedot ovat meille tärkeitä tilastollisissa tarkoituksissa, mutta erityisen tärkeitä ne ovat rahanpesun vastaisten ja vastuullisen pelaamisen vastuualueiden ja lain puitteissa.

• Palvelujemme aikana teemme tiivistä yhteistyötä myös kolmannen osapuolen tietojenkäsittelijöiden kanssa (mukaan lukien esimerkiksi liikekumppanit, teknisten, maksu- ja jakelupalvelujen alihankkijat sekä markkinointiin liittyvien tietojen toimittamiseen, jos olemme saaneet sinulta suostumuksesi (kuten CRM-työkalupalvelujen tarjoajat, sähköpostimarkkinointikumppanit, tekstiviestipalveluntarjoajat, suoramainontajakelijat ja puhelinpalveluntarjoajat), mainontaverkostot ja kumppaniverkostot, analytiikkatoimittajat, tuntemisvelvollisuuteen liittyvät tietokantayritykset, hakutietojen tarjoajat, luottoluokituslaitokset). Tämä luokka sisältää tietoja, joita saamme julkaisijoiltamme, mainostajiltamme ja muilta yhteistyökumppaneiltamme, joiden avulla voimme toimittaa sinulle mainoksia ja henkilökohtaista sisältöä sekä tunnistaa sinut selaimissa ja laitteissa. Tämä voi sisältää salanimellä toimivan mainostajan tunnistimia, joita jotkut mainostajat tai muut kolmannen osapuolen mainosalustat haluavat jakaa kanssamme. Tietojenkäsittelijät käsittelevät henkilötietoja kirjallisten ohjeidemme mukaisesti, ja toiminnot rajoittuvat palvelumme toimittamisen kannalta tarpeellisiin toimenpiteisiin.

• Saatamme myös saada henkilökohtaisia tietojasi White Label -sivustoilta. Avoimuuden vuoksi muut yksiköt kuin rekisterinpitäjä omistavat tuotemerkit ja kaikki näiden tuotemerkkien kautta hankitut tiedot ovat sellaisten brändin omistajien käytettävissä, joille annamme pääsyn alustallemme, joka sisältää henkilötietojasi. Näissä tapauksissa White Label -sivustot toimivat tietojen käsittelijöinä. White Label -sivustot ovat rekisterinpitäjiä sellaisten tietojenkäsittelytoimien suhteen, joita ei ole määritetty tässä tietosuojailmoituksessa. Sinulle ilmoitetaan, jos tällaista ylimääräistä tietojen käsittelyä tapahtuu.

HALLUSSAMME OLEVIEN TIETOJESI LUOKITTELU

Henkilötiedot tai henkilökohtaiset tiedot tarkoittavat kaikenlaisia yksittäisen henkilön tietoja, joista henkilöllisyys voidaan tunnistaa. Ne eivät sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (nimettömät tiedot).

Sinusta kerättävät ja käsiteltävät henkilötiedot voidaan ryhmitellä seuraaviin luokkiin ja ne voivat sisältää:

Henkilöllisyystiedot sisältävät etunimen, tyttönimen, sukunimen, käyttäjätunnuksen tai vastaavan tunnuksen, siviilisäädyn, tittelin, syntymäajan, sukupuolen, työsuhteen tilan sekä ammatin.
Yhteystiedot sisältävät kotiosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot.
Taloudelliset tiedot sisältävät tietoja palkastasi ja varallisuudestasi, tietoja talletustesi lähteistä, kuten myös pankkitilistä, maksukortista tai maksutilistä, mukaan lukien tiliotteiden, palkkakuittien ja vastaavien asiakirjojen sisältämät tiedot, joita kerätään asiakkaan tunnistamista ja tuntemista varten.
Tilitapahtumatiedot sisältävät tietoja talletuksista ja kotiutuksista, panostuksista ja muita tietoja sivustoillamme pelaamistasi peleistä.
Tekniset tiedot sisältävät internet-protokollan (IP) osoitteen, kirjautumistietosi, selaintyypin ja -version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen laajennustyypit ja -versiot, käyttöjärjestelmän sekä -alustan ja muut teknologiat niissä laitteissa, joilla käytät tätä verkkosivustoa.
Käyttötiedot sisältävät tietoja siitä, kuinka käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palvelujamme, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi (salattu), pelaamasi pelit, sisäänkirjautumiset, uloskirjautumiskerrat, pelien kesto, lunastetut bonukset ja kampanjat sekä vastuullisen pelaamisen ja AML-luokitukset (Anti-Money Laundering).
Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät asetuksesi koskien markkinointiamme ja kolmansien osapuolten markkinoinnin vastaanottamista sekä viestintäasetuksesi.

Oikeudellisten velvoitteidemme täyttämisen lisäksi meidän on myös kerättävä henkilötietojesi erikoisluokkia (tämä sisältää tietoja kaikista hallussasi olevista poliittisista tai julkishallinnon asemista, rikostuomioista ja rikkomuksista sekä tietoja tunnistetusta ongelmapelaamisesta).

 

TIETOJEN KÄYTTÖ (TARKOITUS)

 

Meille antamasi tiedot. Käytämme näitä tietoja:

• sinun ja meidän välille asetettujen käyttöehtojen määrittämien velvollisuuksiemme täyttämiseksi ja tarjotaksemme sinulle meiltä pyytämiäsi pelipalveluja, hyväksyäksemme talletuksesi ja käsitelläksemme kotiutuksesi, suorittaaksemme petoksenhallintaprosesseja ja vastataksemme mihin tahansa kyselyysi tai valitukseesi, sekä muiden niihin liittyvien asioiden hoitamiseksi, jotka liittyvät sinulle tarjottaviin pääpalveluihimme;

• edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi yhteydenottoihin markkinointiin liittyvissä asioissa, tarjotaksemme sinulle tietoa palveluistamme, bonuksistamme ja kampanjoistamme, sekä nykyisistä tai tulevista tuotteista ja kampanjoista, joita tiliisi liittyvä tuotemerkki tarjoaa;

• tarjotaksemme räätälöityä mainontaa sivustolla perustuen vuorovaikutukseesi sivuston kanssa tai käyttötietoihisi;

• Jos olet nykyinen asiakas, otamme sinuun yhteyttä (antamasi suostumuksen mukaisesti) sähköisesti (sähköpostilla tai tekstiviestillä) tai postitse tai puhelimitse kertoaksemme tuotteistamme tai tarjouksistamme. On tärkeää huomata, että sivusto, jolla pelaat, saattaa olla sellaisen kolmannen osapuolen yrityksen hallinnoima, joka tarjoaa Gaming Innovation Group p.l.c.:n pelipalveluja. Olethan tietoinen ja ymmärrät, että tietosi, mukaan lukien kaikki tämän tietosuojakäytännön mukaiset henkilökohtaiset tietosi, ovat saatavilla ja käsittelyssä sekä Gaming Innovation Group p.l.c.:n että asianomaisen yksikön toimesta, joka omistaa sivuston tai hallinnoi sitä. Edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi suoramarkkinointiin, he voivat myös ottaa sinuun yhteyttä joko nyt tai tulevaisuudessa sivustolla oleviin tuotteisiin, bonuksiin ja kampanjoihin liittyen ja he voivat osallistua myös asiakaspalveluprosesseihin.

• ilmoittaaksemme sinulle palvelumme muutoksista;

• varmistaaksemme, että sivustomme sisältö on esitetty sinulle ja tietokoneellesi tehokkaimmalla tavalla.

• noudattaaksemme rahanpesun vastaisen lainsäädännön ja sen sääntöjen ja määräysten mukaisia velvoitteita sekä kaikkia muita lakeja, jotka saattavat koskea meitä ajoittain.

• Tiedot, joita keräämme sinusta. Käytämme näitä tietoja:

• sivustomme hallinnointiin ja sisäisiin toimintoihin, kuten vianmääritykseen, tietojen analysointiin, testaukseen, tutkimuksiin sekä tilastollisiin ja mielipidekyselytarkoituksiin. Tällaiset tiedot kerätään tyypillisesti evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydät alta olevasta evästeilmoituksestamme, joka sisältää myös ohjeita siitä, miten evästeet voidaan poistaa käytöstä;

• petosten hallinnan ja riskienhallintatoimien suorittamiseksi, mukaan lukien tilisi riskiprofiilin tai riskitilanteen määrittämiseksi;

• käyttäytymisesi ja toimintamalliesi arviointiin sivuston kautta, mitä käytetään apuna yksityiskohtaisen asiakasprofiilisi luomisessa erilaisissa aihepiireissä, mukaan lukien, muttei rajoittuen seuraaviin:

➢ Yhtiö voi luoda rekisterin bonusten väärinkäyttäjistä ja tämän listan henkilöt voidaan sulkea tulevien kampanjoiden ulkopuolelle tai jopa estää käyttämästä yhtiön palveluita.

➢ Seuraamme ja valvomme myös tilitapahtumiasi ja käyttäytymistäsi vastuullisen pelaamisen syistä varmistaaksemme, että vuorovaikutuksesi kanssamme pysyy hauskana ja viihteellisenä, eikä ole sinulle vaarallista. Voimme antaa tilillesi vastuullisen pelaamisen pisteytyksen keräämiemme tietojen perusteella, jotka saattavat joskus olla saatavilla tilisi kautta. Arviointimme tuloksena saatat olla merkitty "ongelmapelaajaksi" tai alttiiksi uhkapeliriippuvuudelle.

➢ Osana sitoutumistamme rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämiseen, analysoimme myös henkilötietojasi ja vertaamme niitä kolmansien osapuolten tietolähteisiin, luomme sinusta AML-profiilin (Anti-Money Laundering) ja riskipisteytämme tilisi meille antamiesi tietojen ja sinusta keräämiemme tietojen perusteella. Pidämme myös rekisteriä kaikista suuririskisistä asiakkaista rahanpesun vastaisesta näkökulmasta.

• sivustomme parantamiseksi, jotta voimme varmistaa, että sen sisältö esitetään sinulle ja tietokoneellesi tehokkaimmalla tavalla;

• mahdollistaaksemme osallistumisesi palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun haluat tehdä niin;

• osana pyrkimyksiämme pitää sivustomme turvallisena ja suojattuna;

• sinulle ja muille tarjoamiemme mainostemme tehokkuuden mittaamiseen ja ymmärtämiseen ja toimittaaksemme sinulle sopivia kampanjoita;

• tehdäksemme sinulle ehdotuksia ja suosituksia tuotteistamme.

• Keräämme, käytämme ja jaamme myös Yhdistettyjä tietoja, kuten tilastollisia tai demografisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Yhdistetyt tiedot voivat olla peräisin henkilötiedoistasi, mutta niitä ei pidetä laillisesti henkilötietoina, koska ne eivät suoraan tai epäsuorasti paljasta henkilöllisyyttäsi. Voimme esimerkiksi yhdistää käyttötietosi laskeaksemme prosenttiosuuden käyttäjistä, jotka käyttävät tiettyä sivuston ominaisuutta. Jos kuitenkin yhdistämme tai liitämme Yhdistettyjä tietoja henkilötietoihisi niin, että sinut voidaan tunnistaa niiden avulla suoraan tai epäsuorasti, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti.

 

Muista lähteistä saamamme tiedot. Yhdistämme nämä tiedot antamiisi tietoihin ja sinusta keräämiimme tietoihin. Käytämme näitä tietoja ja yhdistettyjä tietoja edellä esitettyihin tarkoituksiin (saamistamme tietotyypeistä riippuen). Muut lähteet sisältävät kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka voivat olla iän vahvistamiseen käytettäviä työkaluja, henkilöllisyyden tai osoitteen tarkistuspalveluja, sääntelijöitä tai yhteisöjä, jotka ylläpitävät keskitettyjä tietokantoja ongelmapelaajista, PEP- ja Sanction-hakujen tarjoajat ja muut vastaavat palveluntarjoajat, joiden kanssa voimme tehdä sopimuksia aika ajoin. Voimme myös saada Gaming Innovation Groupin sisäisiltä yrityksiltä sinusta tietoja, joiden avulla voimme tarjota sinulle parempaa palvelua tai estää bonusten väärinkäyttäjiä ja ongelmapelaajia pääsemästä palveluihimme.

 

Käyttäjätilin luominen

Riippumatta siitä, ovatko hallussamme olevat tietosi sinun antamiasi vai sinulta tai kolmansilta osapuolilta keräämiämme, kaikki tietosi kootaan yhteen sinulle luomaamme käyttäjäprofiiliin (pelitili).

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN OIKEUDELLINEN PERUSTE

Alla on esitetty taulukkomuodossa kuvaus kaikista tavoista, joilla aiomme käyttää henkilötietojasi, ja niiden oikeudellisista perusteista. Olemme myös yksilöineet, mitkä oikeutetut etumme ovat tarkoituksenmukaisia.
Tarkoitus/toiminto Tietoluokka Käsittelyn laillinen peruste, mukaan lukien oikeutettu etu
Uuden asiakkaan rekisteröinti (a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(a) Sopimuksen täytäntöönpano kanssasi

(b) Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

Pelipalvelujen tarjoaminen

(a) Talletusten ja kotiutusten hallinta;

(b) Pelien toimittaminen käyttäjälle

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Taloudelliset

(d) Tilitapahtuma

(e) Markkinointi ja viestintä

(a) Sopimuksen täytäntöönpano kanssasi
(b) Oikeutettu etumme
(c)Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
Asiakassuhteen hallinta, joka sisältää:

(a) Ilmoittaminen ehtojemme tai tietosuojakäytäntömme muutoksista

(b) Pelaajatilisi ylläpito.

(a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(d) Markkinointi ja viestintä

(a) Sopimuksen täytäntöönpano kanssasi

(b) Oikeutettu etumme (pitääksemme kirjauksemme ajan tasalla)

(c) lakisääteisen velvoitteen noudattaminen

Kampanjaan osallistuminen; (a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(a) Sopimuksen täytäntöönpano kanssasi;

(b) Oikeutettu etumme (tutkiaksemme, miten asiakkaat käyttävät tuotteitamme/palveluitamme, kehittääksemme niitä ja kasvattaaksemme liiketoimintaamme)

Kampanjasta/bonuksesta tai muusta tarjouksesta ilmoittaminen; (a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(d) Markkinointi ja viestintä

Suostumus (jos otamme sinuun yhteyttä suoramarkkinointitarkoituksessa).
Suorittaaksemme profilointia, segmentointia ja analyyseja. (a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(d) Markkinointi ja viestintä

(a) Oikeutettu etumme (kuten pelaajien luokittelu VIP-pelaajiksi ja pelaajien luokittelu kasinopelaajiksi jotta voimme tarjota olennaisia tarjouksia)

(B) Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen (rahanpesun ja petosten estämiseksi sekä noudattaaksemme vastuullisen pelaamisen velvoitteita)

Liiketoimintamme ja tämän verkkosivuston hallinnointi ja suojaaminen miltä tahansa laittomalta toiminnalta, mukaan lukien rahanpesu, petos, juonittelu ja vastaava toiminta. (a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Tekniset

(d) Henkilötietojen erikoisluokat

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen (rahanpesun, petosten ja juonittelun estäminen)
Pelaajan käyttäytymisen, viestinnän, talletusten ja pelitapojen analysointi ja tutkiminen vastuullisen pelaamisen ongelmien selvittämiseksi; (a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(d) Henkilötietojen erikoisluokat

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen (rahanpesun ja ongelmapelaamisen estäminen)
Liiketoimintamme ja tämän verkkosivuston hallinnointi ja suojaaminen (mukaan lukien vianmääritys, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen tallennus) (a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Tekniset

(a) Oikeutettu etumme (liiketoimintamme johtaminen, hallinto- ja tietotekniikkapalvelujen tarjoaminen, verkkoturvallisuus, petosten estäminen ja liiketoiminnan uudelleenjärjestelyn tai konsernin rakenneuudistuksen yhteydessä)

(b) Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen (asiakkaiden varojen turvaaminen)

Sinulle sopivan verkkosivustosisällön ja mainosten toimittaminen sekä mainontamme tehokkuuden mittaaminen ja ymmärtäminen (a) Henkilöllisyys

(b) Yhteystiedot

(c) Käyttö

(d) Markkinointi ja viestintä

(e) Tekniset

Oikeutettu etumme (toimittaaksemme sinulle olennaisia tuotteita sivuston kautta aiemman toimintasi ja mieltymystesi perusteella)
Tietojen analysointi verkkosivustomme, tuotteidemme, markkinointimme, asiakassuhteidemme ja kokemusten parantamiseksi (a) Tekniset

(b) Käyttö

Oikeutettu etumme (määritelläksemme tuotteidemme asiakastyypit, pitääksemme sivustomme päivitettynä ja asianmukaisena sekä kehittääksemme liiketoimintaamme)
Henkilötietojen jakaminen White Labelin kanssa (a) Henkilöllisyys

(b) Taloudelliset

(c) Tilitapahtuma

(d) Tekniset

(e) Käyttö

(f) Markkinointi ja viestintä

(a) Sopimuksen täytäntöönpano kanssasi; (kuten asiakastuen saavuttaminen)

(b) Oikeutettu etumme (yllämainittujen kohtien suorittaminen jotka ovat välttämättömiä White Labelille.)

 

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Jaamme henkilökohtaisia tietojasi:

Jokaisen Gaming Innovation Group p.l.c.:n jäsenen kanssa, jonka pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi edellytetään pyytämäsi palvelujen tarjoamiseksi. Sinusta saamamme ja keräämämme tiedot jaetaan konsernimme yritysten kesken. Näitä tietoja voidaan käyttää petosten, bonusten väärinkäytön ja rahanpesun estämiseksi ja vastuullisen pelaamisen syistä, jotka täyttävät konsernin lainmukaiset velvoitteet ja oikeutetut liiketoiminnan edut;

• Palvelun tarjoamisen yhteydessä jaamme tietoja valittujen kolmansien osapuolten kanssa tietojenkäsittelysopimuksen mukaisesti, joka takaa henkilötietojesi turvaamisen, mukaan lukien:

➢ sivuston omistaja ja/tai ylläpitäjä (White Label), jos sivusto on kolmannen osapuolen (White Label -sivuston/välittäjän/kumppanin) omistama, eikä Gaming Innovation Group p.l.c.:n. Nämä henkilöt tarvitsevat henkilötietojasi voidakseen tarjota ensisijaista tukea tai vastata kyselyihisi ja valituksiisi. Jos suostut vastaanottamaan suoramarkkinointia, tällaisten kolmannen osapuolen sivustojen omistajat käyttävät myös henkilötietojasi, jotta he voivat tarjota sinulle kohdistettua mainontaa, järjestää kampanjoita, suorittaa käyttäytymiseen perustuvaa mainontaa ja ottaa sinuun yhteyttä tuotteisiin ja palveluihin liittyen nyt ja tulevaisuudessa.

➢ Pelien toimittajat, jotka toimittavat pelituotteita sivustollemme ja tarvitsevat tällaisia tietoja salliakseen osallistumisesi peliin ja määrittääkseen pelin lopputuloksen;

➢ Jos suostut vastaanottamaan meiltä suoramarkkinointimateriaalia, mainostajat ja mainosverkostot tarvitsevat tietoja valitakseen ja tarjotakseen oleellisia mainoksia sinulle ja muille, mukaan lukien myynninedistämistarkoituksessa lähetetyt sähköpostit ja tekstiviestit, suoramainonta ja ajoittaiset puhelinsoitot.

➢ analyysi- ja yritystietokumppanit sekä hakukonetoimittajat, jotka auttavat meitä parantamaan ja optimoimaan sivustoamme;

➢ luottoluokituslaitokset luottopisteytyksesi arvioimiseksi, jos tämä on kanssasi tehtävän sopimuksen edellytyksemme;

➢ iän ja identiteetin vahvistustyökalujen toimittajat ja muut toimittajat, jotka voivat yleisesti tarkistaa asiakastuntemukseen liittyvät tiedot, nimenomaisesti, mutta rajoituksetta, Aristotle, C6, GB Group;

➢ pankkimme, maksupalveluntarjoajamme tai maksuyhdyskäytävät voidaksemme toimittaa sinulle maksuohjeet;

➢ asianajajamme, neuvonantajamme ja konsulttimme, joilta voimme ajoittain pyytää neuvoa missä tahansa asiassa, joka edellyttää heidän pääsyään henkilökohtaisiin tietoihin;

➢ kuka tahansa henkilö, yritys, kansalaisjärjestö, valtiollinen elin tai sääntelyviranomainen, joka ylläpitää rekisteriä ongelmapelaajista tai muussa vastuullisen pelaamisen tarkoituksessa, kuten, mutta ei rajoittuen, GAMSTOP;

➢ kuka tahansa henkilö, yritys, kansalaisjärjestö, valtiollinen elin tai sääntelyviranomainen, joka ylläpitää rekisteriä tai tietokantaa, jonka tarkoituksena on ehkäistä rikollisuutta, rahanpesua tai terrorismin ja joukkotuhoaseiden rahoitusta.

➢ siinä tapauksessa, jos suostumme siirtämään tai myymään tähän sivustoon liittyvää liiketoimintaamme, luovutamme henkilötietosi mahdolliselle ostajalle tai heidän asianajajilleen, konsulteilleen, rahoitusneuvojilleen ja työntekijöilleen sekä tuntemisvelvollisuusprosessin aikana että myös osana liiketoiminnan siirtoa. Tämä sisältää minkä tahansa tiedonsiirron, joka vaaditaan mihin tahansa meidän ja sivuston omistajan ja/tai operaattorin väliseen sopimukseen, kun sivuston omistaja ja/tai operaattori lopettaa palvelujemme käytön.

• Jos meillä on velvollisuus luovuttaa tai jakaa henkilötietojasi noudattaaksemme mitä tahansa oikeudellista velvoitettamme, jota ei ehkä nimenomaisesti ole mainittu yllä, tai voidaksemme valvoa tai soveltaa käyttöehtojamme ja muita sopimuksia; tai suojella oikeuksiamme, omaisuuttamme tai turvallisuuttamme. Tähän sisältyy tiedonvaihto muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten torjuntaa ja luottoriskien vähentämistä varten.

 

MISSÄ SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

• Ensisijaisesti sinusta keräämämme tiedot tallennetaan Euroopassa sijaitseviin palvelimiin. Sinusta keräämämme tiedot siirretään kuitenkin kolmansille osapuolille, kuten tämän käytännön aiemmissa osissa mainitaan, minkä vuoksi he tallentavat nämä tiedot. Joidenkin kolmansien osapuolten, joiden kanssa jaamme tietoja, palvelimet saattavat sijaita Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Niitä käsitellään myös ETA:n ulkopuolella toimivien henkilöstön tai yritysten edustajien, jotka työskentelevät meille tai hankkijoillemme, toimesta. Tämä sisältää henkilöstön, joka muun muassa toimittaa tilauksesi, käsittelee maksutietojasi ja tarjoaa tukipalveluja. Varmistamme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja että henkilöt, joille jaamme tietoja, käyttävät samanlaisia organisatorisia ja teknisiä toimenpiteitä kuin me. Kun henkilötietoja siirretään ETA:n ulkopuolelle, pyrimme toteuttamaan lisätoimia, kuten tarvittaessa EU:n vaatimusten mukaisten tietojensiirtosopimusten tekeminen tietojen tuojan kanssa.

• Kaikki meille antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimillemme.

• Kaikki maksutapahtumat salataan SSL-teknologialla.

• Valitettavasti tiedonsiirto internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan henkilötietosi, emme voi taata sivustollemme lähetettävien tietojesi turvallisuutta; kaikki lähetykset ovat omalla vastuullasi. Kun olemme vastaanottaneet tietosi, käytämme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimia estääksemme tietojesi luvattoman käytön.

 

OIKEUTESI

Tietyissä tilanteissa sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaiset oikeudet suhteessa henkilötietoihisi.

Pyydä pääsyä henkilötietoihisi. Sinulla on oikeus saada pääsy omiin tietoihisi. Osaan hallussamme olevista henkilötiedoistasi pääsee sisäänkirjautumalla tilillesi. Voit pyytää lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa dataprotection@gig.com. Meidän on noudatettava kaikkia kohtuullisia tietoihin pääsyyn liittyviä pyyntöjä. Tapauksissa, joissa tietoihin pääsyyn liittyvä pyyntö sisältää suhteettoman paljon työtä, pidätämme oikeuden soveltaa asiaankuuluvaa lakia ja veloittaa maksun, joka kattaa pyyntöön liittyvän työn.

Pyydä henkilötietojesi oikaisemista. Voit pyytää puutteellisten tai virheellisten tietojesi oikaisua. Tällöin saatamme kuitenkin joutua varmistamaan meille antamiesi uusien tietojen oikeellisuuden.

Pyydä henkilötietojesi poistamista. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kaikki sinusta hallussamme olevat tiedot, jotka eivät ole tarkoituksenmukaisia. Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos meillä ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Voit myös pyytää meitä poistamaan kaikki henkilötietosi, jolloin pyydämme sinua sulkemaan tilisi. Meillä saattaa olla oikeudellisia velvoitteita, jotka voivat estää meitä poistamasta kaikkia tai joitain tietojasi välittömästi pyyntöhetkellä (kuten rahanpesun vastainen lainsäädäntö), mutta käsittelemme pyyntösi kuitenkin mahdollisimman pian aina, kun asiaankuuluvien tietojen säilyttämisen määräaika päättyy.

Vastusta henkilötietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos luotamme omaan (tai kolmansien osapuolten) oikeutettuun etuun ja tilanteesi vuoksi haluat vastustaa käsittelyä siitä syystä, että tunnet sen vaikuttavan perustavanlaatuisiin oikeuksiisi ja vapauksiisi. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksissa oikeutetun edun perusteella (toisin kuin suostumus). Voit myös vastustaa meitä näyttämästä sinulle kohdistettuja mainoksia sivustollamme. Tällaisessa tapauksessa mainosten määrä ei vähene, mutta näet mainoksia, jotka eivät ole mielenkiinnon kohteittesi mukaisia. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia, lainmukaisia ja perusteltuja syitä käsitellä tietojasi, jotka ohittavat oikeutesi ja vapautesi.

Pyydä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat meidän vahvistavan tietojen paikkansapitävyyden; tai (b) olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä ensisijaisia oikeutettuja syitä käyttää niitä; tai (c) kun kritisoit, että henkilötietojesi käyttömme on lainvastaista.

Pyydä henkilötietojesi siirtoa (tietojen siirtopyyntö). Voit pyytää henkilötietojesi siirtämistä. Toimitamme sinulle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa. Huomaathan, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, joiden käyttöön olet alun perin antanut suostumuksesi tai joita käytimme sopimuksen tekemiseen kanssasi.

Oikeus peruuttaa suostumus. suoramarkkinointiin. Sinulla on oikeus milloin tahansa muuttaa mielesi suhteessa yhteydenottoihimme suoramarkkinointitarkoituksissa. Voit käyttää oikeuttasi lopettaa suoramarkkinoinnin vastaanottamisen tilisi kautta poistamalla valintasi suoramarkkinointiin liittyvistä suostumusruuduista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Voit myös peruuttaa tilauksen seuraamalla viestinnässä mukana olevia tilauksen peruutusohjeita. Henkilötietojen käsittelyn suostumuksen peruuttamista markkinointitarkoituksiin sovelletaan hakemuksen kohteena olevaan sivustoon. Jos sinulla on tilejä eri tuotemerkeillä, jotka toimivat Gaming Innovation Group p.l.c.:n lisensseillä, sinun on peruutettava suostumuksesi kaikilta sivustoilta, joihin sinulla on tili. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa dataprotection@gig.com, ja me muutamme asetuksesi kaikilla sivustoillamme.

• Säilytämme kopiot kaikista meille lähettämistäsi viesteistä (mukaan lukien kopiot kaikista sähköpostiviesteistä), jotta voimme ylläpitää paikkansapitävät kirjaukset sinulta saamistamme tiedoista.

Voit myös harjoittaa oikeuksiasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa dataprotection@gig.com. Kaikki yhteydenottosi on tultava tiliisi liittyvästä sähköpostiosoitteesta. Vahvistamme henkilöllisyytesi ennen mihinkään pyyntöön vastaamista.

 

VASTAUKSEN AIKARAJA

Pyrimme vastaamaan kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Joskus vastauksessa voi kestää yli kuukausi, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useita pyyntöjä. Tällöin ilmoitamme asiasta sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

 

TIETOSUOJA

Käytämme asianmukaisia turvatoimia, joilla estetään henkilötietojesi tahaton katoaminen, luvaton käyttö tai niihin pääsy, muutokset tai luovuttaminen. Lisäksi rajoitamme henkilötietoihisi pääsyn niihin työntekijöihin, edustajiin, sopimuskumppaneihin ja muihin kolmansiin osapuoliin, jotka tarvitsevat niitä liiketoimintasyistä. He käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan ohjeistuksemme mukaisesti ja heitä koskee salassapitovelvollisuus.

Meillä on olemassa menettelytavat minkä tahansa epäillyn henkilötietorikkomuksen käsittelemiseksi. Ilmoitamme sinulle ja kaikille asiaankuuluville sääntelijöille rikkomuksista, kun sitä lain mukaan vaaditaan.

 

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Lain mukaan meidän on säilytettävä perustietojasi, kuten yhteystiedot, henkilöllisyys, tunnistamistiedot (KYC), taloudelliset ja tilitapahtumatiedot, viisi vuotta tilisi sulkemisen jälkeen, tai kauemmin, jos mikä tahansa hallintoalueen lainsäädäntö sitä edellyttää.

Voit pyytää meitä poistamaan tietosi sulkemalla tilisi. Siinä tapauksessa poistamme välittömästi kaikki tiedot lukuun ottamatta niitä, joiden säilyttämistä meiltä vaaditaan täyttääksemme edellä mainitut lakisääteiset velvoitteemme.

Joissakin tapauksissa voimme anonymisoida henkilötietosi (niin, ettei niitä voi enää liittää sinuun) tutkimus- tai tilastotarkoituksiin, jolloin voimme käyttää näitä tietoja rajattomasti ilman erillistä ilmoitusta

 

EVÄSTEET

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Eväste on pieni kirjaimia ja numeroita sisältävä tiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi. Evästeiden avulla voimme erottaa sinut muista verkkosivustomme käyttäjistä, jolloin voimme tarjota sinulle hyvän selauskokemuksen verkkosivustollamme ja mahdollistaa myös sivustomme parantamisen. Lisätietoja evästeistä löydät alta löytyvästä evästeilmoituksestamme.

 

MAINONTA SIVUSTOLLAMME

Saatamme ajoittain sijoittaa sivustollemme mainoksia käyttämällä tietoja, joita annat meille käyttämällä sivustojamme, sisältöämme tai palveluitamme. Sivustolla olevia mainoksia, joita kutsutaan joskus myös yksilöidyiksi tai kohdistetuiksi mainoksiksi, näytetään sinulle evästeiden kautta kerättyjen tietojen tai sivuston vuorovaikutusten perusteella.

Voit kieltäytyä vastaanottamasta meiltä sivustomainoksia. Näet edelleen mainoksia, mutta niitä ei ole yksilöity. Voit muokata mainosasetuksia Tili-sivullasi.

Kuten edellä ja alta löytyvästä evästeilmoituksessa kerrotaan, voit lisäksi muokata asetukset useimmissa selaimissa ilmoittamaan sinulle, kun saat uuden evästeen tai voit poistaa evästeet kokonaan.

 

MAINONTA KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOILLA

Käytämme kolmansia osapuolia, jotka keräävät tietoja sovellustensa ja sivustojensa käyttäjistä omien evästeiden, jäljitteiden ja muiden online-toimintoihin liittyvien teknologioiden avulla voidakseen ymmärtää mielenkiinnon kohteitasi ja tarjotakseen sinulle mainoksia, jotka on räätälöity niiden mukaisesti. Ostamme mainostilaa kolmansien osapuolten sivustoilta, ja mainoksemme saattavat näkyä, kun kolmas osapuoli päättää, että mainoksemme ovat heidän keräämiensä tietojen mukaisesti sinulle sopivia.

Emme anna mitään henkilökohtaisia tietoja mainostajille tai kolmansien osapuolten sivustoille, jotka näyttävät mielenkiinnon kohteisiin perustuvia mainoksiamme. He ovat kuitenkin saattaneet kerätä joitain henkilökohtaisia tietoja sinulta sivustonsa käytön (kuten artikkelien lukemisen, mainostyyppien napsauttamisen jne.) tai tietoanalytiikka-alustojen avulla (kuten Google Analytics – katso lisätietoa alta löytyvästä evästeilmoituksesta). Ne voivat siksi muokata sivustollaan julkaistuja mainosmateriaaleja mielenkiinnon kohteittesi mukaisesti.

Kolmannen osapuolen mainostajat tai heidän puolestaan toimivat mainontayritykset käyttävät joskus teknologiaa mainostemme tarjoamiseen. He saavat automaattisesti IP-osoitteesi, kun näin tapahtuu. He voivat myös käyttää evästeitä mainostensa tehokkuuden mittaamiseen ja mainontansa sisällön personoimiseen.

Meillä ei ole pääsyä tai hallintaa evästeisiin tai muihin ominaisuuksiin, joita mainostajat ja kolmannen osapuolen sivustot saattavat käyttää, eikä näiden mainostajien ja kolmansien osapuolten verkkosivustojen tietojenkäsittelykäytännöt kuulu tietosuojailmoituksemme piiriin. Otathan yhteyttä suoraan heihin, jos haluat lisätietoja heidän tietosuojakäytännöistään.

MUUTOKSET TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖMME

• Kaikki muutokset, joita teemme tietosuojakäytäntöömme tulevaisuudessa, julkaistaan tällä sivulla, ja niistä ilmoitetaan sinulle tarvittaessa sähköpostitse. Palaathan säännöllisesti tarkastamaan tietosuojakäytäntömme päivitykset tai muutokset. Jos et hyväksy muutoksia, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tai sulkemaan tilisi.

EVÄSTEILMOITUS

Sivustomme käyttää evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Sitä käytetään tallentamaan tietoa käyttötavoistasi verkkosivuillamme ja muistamaan tekemäsi valinnat, jotta voimme parantaa sivustoa ja että sivuston käyttö olisi mahdollisimman toimivaa.

Miten kontrolloit evästeitä:

Voit kontrolloida evästeiden käyttöä käyttämäsi selaimen asetuksista. Selaimesi ”Apua” toiminto antaa sinulle lisää tietoa. Tietyt selaimet tarjoavat hyödyllistä apua evästeitä koskien:

Chrome: Google Chrome

Firefox: Mozilla Firefox

Internet Explorer: Internet Explorer

Safari 5 Mac-tietokoneelle Safari 5

Opera: Opera

Vaihtoehtoisesti, vieraile sivustolla: All About Cookies.org lukeaksesi enemmän miten kontrolloit evästeiden käyttöä.
Lisäksi Google Analyticsilla on omat evästeominaisuudet:

Google Analytics opt-out

HUOM. Joidenkin mobiililaitteiden kohdalla voi olla tarpeen tutustua laitteen käyttöoppaaseen hallitaksesi evästeitä tehokkaasti.

Evästeiden luokittelu

Luokitelma Kuvaus
 

Tarpeelliset evästeet

 
 

Nämä evästeet ovat oleennaisia jotta voit käyttää sivustoa ja sen toimintoja, kuten pääsyä sivuston suojattuihin osioihin.

 

Huomio. Estämällä nämä evästeet, sivuston rekisteröinti / todentaminen estetään ja tietyt toiminnot ja sisältö ei toimi oikeanmukaisesti.

 

 

Suorituskykyevästeet

 
 

Nämä evästeet keräävät tietoa miten käyttäjä käyttää sivustoa, esimerkiksi mitä sivua käytetään eniten ja mikäli käyttäjälle ilmaantuu virheilmoituksia sivustolla. Nämä evästeet eivät kerää tietoa käyttäjän identiteetistä. Näiden evästeiden tulokset kerätään yhteen joten käyttäjä pysyy anonyymisena.

 

 

Toiminnalliset evästeet

 
Nämä evästeet auttavat sivustoa muistamaan tekemäsi valinnat, esimerkiksi käyttäjänimesi, kielesi tai alueen josta vierailet jotta sivuston käyttö on parannettua ja persoonallisempaa. Näitä evästeitä voidaan myös käyttää muistamaan käyttämäsi fontti, ja muut asettamasi mukautusasetukset. Niitä voidaan myös käyttää muiden tarjottavien palvelujen tarjoamiseen, kuten videoiden katseluun tai blogien kommentointiin. Näiden evästeiden keräämät tiedot voidaan anonymoida, eivätkä ne pysty seuraamaan muiden verkkosivustojen selaustoimintojasi.
 

Kohdistetut- tai mainosevästeet

 
Nämä evästeet talletavat vierailusi sivustolla, pelit joita olet pelannut, tehdyt tilisiirrot ja muut yleiset sivustolla tekemäsi tapahtumat. Näitä evästeitä käytetään tarjoamaan kohdennettuja mainoksia jotta sinulle tarjottu sisältö on käyttökokemuksesi mukaista. Näitä käytetään myös määrittämään kuinka useasti näet mainoksen ja sen toiminnallisuus. Käytämme näitä tietoja jotta voimme parantaa sivustoa ja kohdentaaksemme sinulle mainoksia käyttöhistoriasi mukaan. Nämä tiedot voidaan myös jakaa kolmannen osapuolen kanssa jotka auttavat meitä tietojen analysoinnissa.

Kolmansien osapuolten evästeet

Otathan huomioon että kolmannen osapuolten (mukaan lukien esimerkiksi mainospalvelut ja ulkoiset palvelujen tarjoajat, kuten verkkoanalyysiliikenteen palvelijat) voivat myös käyttää evästeitä, joiden käyttöä emme pysty hallitsemaan. Nämä evästeet ovat todennäköisesti analyyttisia / toiminnallisia tai kohdistettuja evästeitä. Alta löytyvä taulukko näyttää nämä kolmansien osapuolten käyttämät evästeet.

Esimerkki kolmannen osapuolen sivustosta joka voi käyttää evästeitä sivustollamme on meidän pelintarjoajat. Tarjoamme sivustolla pelejä jotka ovat kolmannen osapuolen tuottamia. Tämän vuoksi saatat saada evästeen kolmannelta osapuolelta kun pelaat pelejä. Tämän lisäksi, mikäli käytät sivustolla ”jaa” toimintoja jakaen sisältöä ulkopuolelle (esimerkiksi Facebook), niin nämä sivustot voivat laittaa evästeen koneellesi.

Emme kontrolloi näiden evästeiden asetuksia, joten on suositeltavaa että tarkastat kolmansien osapuolten sivustot lukeaksesi enemmän heidän evästekäytännöstä.

Evästeiden luonne

Väliaikaiset evästeet

Tapahtuma evästeet luodaan väliaikaisesti kun käyttäjä vierailee sivustolla. Kun vierailija poistuu sivustolta tai sulkee selaimensa, nämä evästeet poistetaan.

Pysyvät evästeet

Pysyvät evästeet säilyvät käyttäjän laitteella ja uudelleen aktivoituvat kun käyttäjä palaa sivustolle joka loi nämä evästeet. Nämä evästeet erääntyvät tietyin väliajoin (luettavissa evästetiedostosta) tai ne voidaan poistaa manuaalisesti.

Käytämme sekä väliaikaisia sekä pysyviä evästeitä jotka löydät osiosta ”evästeet”.

Klikkaa tästä mikäli haluat tarkastella käyttämiämme evästeitä.

 

OTA YHTEYTTÄ

• Tähän tietosuojakäytäntöön liittyvät kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita osoitteeseen dataprotection@gig.com.

• Alla on lisätietoja rekisterinpitäjän yhteystiedoista:

 

Gaming Innovation Group p.l.c.
Tietosuojavastaava
@GIG Beach
Triq id-Dragunara
St. Julians, STJ3148
Malta

Tilisi on väliaikaisesti rajoitettu / suljettu.
Hei , vieraile pelitilisi asetuksissa ja suorita vaadittavat toimenpiteet pelitilisi uudelleen avaamiseksi. Nämä toimenpiteet ovat lisenssimme mukaisia vaatimuksia. Otathan huomioon että sinun tulee suorittaa nämä toimenpiteet jatkaaksesi pelaamista ja tehdäksesi talletuksia ja kotiutuksia. Ota yhteyttä asiakaspalveluun mikäli sinulla on jotain kysyttävää.